2015 kl. 12. 1,5 dl fløte. 1 ts bakepulver. 1 ts salt/ 2 ss søtning. Rør alt i sammen og la det svelle i ca 5-10 min. 2015 kl. 12. 2015 kl. 12. 1,5 dl fløte. 2015 kl. 12
Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
21. 2016 kl. 180 g melblanding ( jeg brukte en blanding av glutenfri havregryn, quinoamel og rårismel ). 10 g linfrø. 1 ts bakepulver. 1ts vanilje. 1 ss agave. 1 grønt eple presset til saft. 10 minutter før du begynner å steke vaflene. lag en rask nutella av 1,5 ss hasselnøttsmør, 1 ss agave, 1 ss rått kakaopulver og 1 ss kokosolje eller vann. 21. 2016 kl. Tips en venn 21. 2016 kl. 180 g melblanding ( jeg brukte en blanding av glutenfri havregryn, quinoamel og rårismel ). 21. 2016 kl
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Jeg hadde noen plommer som skrek etter å bli spist opp, så da fikk de lov å være med i vaffelrøra. Ikke hadde jeg kesam, slik som jeg pleier å bruke i vaffelrøra, men det funka krutt med cottage cheese også
Hvis du ikke har et belgisk vaffel jern så anbefaler jeg at du kjøper deg ett. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Det er vaffeldagen på lørdag, så jeg snikstarter allerede i dag. Fremgangsmåte Pisk sammen ingrediensene og la røra svelle mens vaffeljernet blir varmt
I dag er den store vaffeldagen. Vafler kan toppes med utrolig mye forskjellig – alt fra pølse i vaffel (valig i Moss), brunost, syltetøy og rømme, sjokolade og mye mer
Disse inneholder 4-5g kh per vaffelplate, så det er ikke helt galt sånn rent lavkarbomessig. Til 8-10vaffelplater. 1 dl mandelmel (utsolgt på iHerb for øyeblikket, men jeg ser de har dette inne). 1 dl havremel. La svelle i 15 min. 8-10vaffel. 1 dl mandelmel (utsolgt på i
Varm opp vaffeljernet og stek vaflene. Inneholder totalt 1750 kcal / 135 kcal per vaffelplate. En vanlig vaffelplate laget på Toro sin ferdigblanding inneholder 350 kalorier. Du trenger til 13 stk. 1 dl natreen strø = 10 gram. 1 ts vaniljesukker. 1 ts god kardemomme. 1 ts natron. La vaffelrøren svelle i 30 minutter. 2 egg 1 dl natreen strø = 10 gram 1 ts vaniljesukker. 1 ts god kardemomme. 1 ts natron
Til 12 plater. 1/2 ts salt. 1 ts vaniljesukker. 1 ts bakepulver. 1 ts kardemomme. 100 g (melkefritt) smør. La røren svelle i ca 15 min. Røren er tynn, ha ca 2/3 av mengden du normalt ville brukt i vaffeljernet. Relatert 12 plater. 1/2 ts salt. 1 ts vaniljesukker. 1 ts bakepulver. 1 ts kardemomme. 100 g
Fremgangsmåte Visp alle ingrediensene sammen og stek i et smurt vaffeljern. Sunne vafler 2017-01-2112. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 70-80 g havremel ca 2-3 dl melk 1-2 ts kardemomme en klype salt 1 ss smør til steking. 1 egg. 70-80 g havremel ca 2-3 dl melk 1-2 ts kardemomme en klype salt. 1 ss smør til steking
Her skal nemlig vaffelrøren heve en time før du kan bruke den. La røren ese en time før du steker den i et belgisk vaffeljern (det skal gå med et vanlig vaffeljern også)
Hvis du ikke har et belgisk vaffel jern så anbefaler jeg at du kjøper deg ett. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.