Rødbetesuppe var dagens middag, kanskje ikke noe guttene synes særlig om da ordene blod, jordbærsylt og tomatpure ble nevnt da de fikk suppen servert på bordet, selv synes jeg suppen var god, men da med sprøstekt bacon og foccaccia til, suppen uten dette tilbehøret vil jeg ikke anbefale
Rødbeter er så mye mer enn de syltede på glass. Denne våren kjøpte jeg tre forskjellige frøsorter, og de var enkle å dyrke, selv om de ikke ble så store
Ja,ja, jeg får vel møte minusgrader som en ekte russer og lage Borsjtsj, rødbetesuppe. Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjon fra en av de ukrainske restaurantene vi besøkte i New York i mai
Rødbetesuppe med kamskjell, appelsin og oliven. Rødbetesuppe til fire1 liter rødbetesuppe1/2 ts raspet appelsinskall1/2 ts fennikkelfrø4 kamskjell4 sorte oliven2 båter appelsinHa i appelsinskall og fennikkelfrø i suppa, og kjør den glatt med en stavmikser
Rens og hakk løk og hvitløk. Skrell gulrot, potet og rødbeter, og kutt grønnsakene i grove terninger. Ha smør i en stekepanne, og stek løk og hvitløk på svak varme i ca
Hakk rødbetene fint. Bruk spekefjel av plast eller en tallerken. En trefjel blir misfarget for alltid. Bland de hakkede rødbeter med laken, rømme og yoghurt i en stor bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.