Borsjtj
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g sideflesk
  • 2 1/2 l vann
  • 1 laurbærblad
  • 8 svarte pepperkorn
  • salt
  • 1-2 gulrøtter i biter
  • 2 purrer i ringer
  •  
  • Suppe
  • 2 løker, finhakket
  • smør eller margarin
  • 3/4 kg ferske rødbeter, strimlet
  • 1/2 dl rødvinseddik eller sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • 2-3 tomater uten skinn, grovhakket
  • salt
  • pepper
  • 2 l buljong
  • 1/4 hvitkål i strimler
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • evnt. 10 soucisser

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.