Smørbrød med røkelaks smaker nydelig i seg selv og ekstra nydelig med hjemmebakt rugbrød som har fått en rask tur i brødristeren og dette fylte egget i tillegg
Lettvint også hvis du har noen karbonader liggende i frysen, hvis ikke kan dette smørbrødet godt lages med kun bacon ogposjert egg, et nydelig smørbrød er det uansett
Dette var første gang jeg posjerte egg og det var ikke vanskelig i det hele tatt. Kikertmel, gurkemeie, spinat, avokado, olivenolje, persille og hvitløk
Pga av mangel på bonito flak, brukte jeg litt fermentert fiskepulver, og jeg liker min suppe litt salt, så jeg brukte litt soyasaus i tillegg, dette er jo selvfølgelig en smakssak
Servèr laksefiletene med posjert egg, ruccolasalat og pestodressing. Bland pesto og lettrømme. Bruk en visp og lag en sterk virvel i vannet før du heller eggene ned i kjelen
Det posjerte egget flyter utover pasten og passer ypperlig sammen med den "hissige" spanske pølsen. Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.