Estragon har jeg rikelig av i urtehagen sammen med bladpersille – og de er begge perfekt til fisk. Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Leggegget forsiktig i vannet og skru av varmen. blomstersalt og nykvernet pepper. Da jeg nylig var på Ikaria, fikk vi posjerteegg som en av flere retter til lunsj
Dette var første gang jeg posjerteeggog det var ikke vanskelig i det hele tatt. Kikertvaffel er fri for gluten, eggog laktose og passer derfor de aller fleste
Valget falt derfor på poteter, dillsmør, aromasopp, rødløk ogposjertegg. Det er litt diskusjon frem og tilbake om man trenger eddik i kokevannet når man posjerer egg
Det posjerteegget flyter utover pasten og passer ypperlig sammen med den "hissige" spanske pølsen. Knekk eggene ett og ett egg i hver sin kopp eller skål
Eggene posjeres i kokende vann tilsatt litt eddik og salt. Dette er en rask og enkel karrirett som gjerne kan spises som den er, gjerne med naanbrød til, eller som en del av et større måltid
Knekk egget oppi en liten espressokopp eller skål, da blir det lettere å få samlet ut i vannet. Eddiksyren hjelper med å samle egget, og dessuten gir det en ekstra smak som gjør at det smaker "riktig" posjertegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.