Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones
-) Men jeg gjør det litt på slump. -) Ønsker dere en god lørdag, noen planer for kvelden. I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie
Men vil du spare tid - og likevel få et bra bakeresultat - kan deigen formes umiddelbart. Dermed ble det fire veldig nusselige loffer, 20 cm lange, som er perfekt "empty nest"-størrelse. La dem heve i 50-60 minutter. 25-30 minutter
Velger du å gå videre med den praktiske delen med den etterfølgende distanse utdannelsen blir du tatt vare på av en instruktør og får etter godkjent prøve ditt sertifiserings-diplom for respektive kurs
-Randi Annette-. Nå vil jeg gjerne ha hjelp. 29. 11. 2016 kl. 20. 00 i. Personlig. Ingen kommentarer. Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender
Jeg brukte store amerikanske papir-muffinsformer (Fra Ica), og er veldig fornøyd med de. 3-4 døgn. Stek den nederst i ovnen ca 7-9 minutter (pluss minus, følg MED) Ovnene er veldig forskjellige. FacebookPinterestMerGoogleSkriv utRedditE-postTwitterSkriv gjerne en kommentar 3-4 døgn SJOKOLADEFONDANT
Tror konkurransen varer frem til 28 september-12. Jeg trenger DIN stemme. Du kan stemme hver dag så lenge det går 24 timer i mellom stemmene du gir meg
Franciska Munck-Johansen. 150 g Muscavado-sukker eller mørkt rørsukker. 4-6 ss melk. 298,-. 3 egg 150 g Muscavado-sukker eller mørkt rørsukker. 4-6 ss melk
Kjøttsaus600-800g karbonadedeig100g bacon1 løk2 fedd hvitløk2 gulrøtterOregano krydder2 bokser hermetiserte tomater med basilikum4 dl kjøttkraft (kjøttbuljong)Olivenolje/smør til stekingSalt & pepperSukkerFersk basilikumMakaronistuing. 50-60g smør. Så skal du frese dette i ca 8-10 minutter. La deretter alt småkoke under lokk en times tid, eventuelt 1,5-2 timer. La den hvite sausen småkoke i 5-10 minutter før du tilsetter både salt, pepper, revet muskatnøtt og halvparten av osten. Deretter heller du over ostesausen med makaronien og topper herligheten med revet ost (det holder med resten av det du har igjen av både revet ost og parmesan) Gjerne krydre toppen med litt tørket oregano før du slenger den inn i 215-220 grader i ca 20 minutter. Camilla♥ 600-800g karbonadedeig. 50-60g smør
1,5 dl lettkokte havregryn 3 dl H-melk 0,5 dl vann1 ss chia frø 1 eggehvite Salt. Visste du at chiafrø også inneholder omega-3. Når du ser at den begynner å koke setter du den ned på middels varme (6) og lar den småputre i 3-4 minutter før du tilsetter en eggehvite og en klype salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.