-). -). -Randi Annette- . Jeg har virkelig kommet i en flott rutine som passer meg bra. Det gjør at jeg sparer penger, spiser sunnere og spiser ikke for mye
Jeg planlegger nå å lage opp noen liter, la den stå ett par dager lenger men ikke så lenge at eddiksmaken blir fremtredende, flaske cideren og lagre frem til julemiddagen
Kofferten fylles med surdeigsstarter, vannkefirkorn, kombucha og andre udetonerte bomber, så jeg planlegger å tjore meg godt fast i flysetet i morgen gry-tidlig på min ferd mot Ålebyen
Nå liker jeg å bevege kroppen, så jeg planlegger noen turer i skog og mark. Den er jo populær og kjent for matglade folk- som meg og jeg antar at du også havner i den kategorien siden du leser en matblogg i gitt øyeblikk
Planlegger man godt og tiner kalkunen ferdig i god tid så er det bare å smelle sammen kryddersmøret, ha det over kalkunen, lage stuffingen og å hakke opp rotgrønnsaker
Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp med poteter til første middagen og bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
Nå planlegger jeg flere slike jakker i andre farger. Litt før jeg kom til livet økte jeg 2 masker i hver side og gjentok det 2 ganger til med 6 cm mellomrom for å få den litt utsvingt/A-fasong
honningDette er en "fersk is" som du lager en time før du planlegger å spise den. Yoghurtis med bringebær/lime og mango/sitronNå er det endelig helg igjen
Planlegger du å lage ovnsbakte poteter starter du med disse, siden disse trenger lengst tid på å bli ferdig (beregn cirka 40 minutter) Børst sjampinjongen og kutt den opp i tynne skiver. Jeg pleier å steke biffen på høy varme det første minuttet, for så å skru ned varmen og la den steke videre i 3-5 minutter. Entrecôte - 500 gram Smør - 1/2 ss Olje - 1/2 ss Hvitløk - 1 fedd Salt og pepper Sjampinjongsaus Sjampinjong - 200 gram Sjalottløk - 1 stk Hvitløk - 1 fedd Smør - 1 ts Olje - 1 ts Fløte - 1 dl Soyasaus - 1 ss Grønnsaksbuljong - 2 dl Maizena - 1/2 ss (ved behov) Tilbehør Asparges Ovnsbakte poteter
Det ble såpass godt at jeg planlegger allerede i morgen kveld at vi skal ha spansk lørdagskylling . Jo, da tar-man-det-man-haver og gjør så godt en kan, og resultatet ble tilslutt en snasen spansk søndagskylling som passer like godt til hverdags som til helgen
Dersom du planlegger å lage saus av kraften, legger du rotgrønnsaker, løk og urtene under risten. La steken ligge ute i romtemperatur en halvtime-time, slik at den får romtemperatur
I dag er det søndag og jeg planlegger en liten treningsøkt etter pt timen jeg skal ha klokken 9. Monsterwalk m/strikk (3×12-15) 6. Denne kan dere gjøre ved å stå stille og ta et og et bein ut til siden, eventuelt å gå 10-15 skritt til en side for så å gå samme antall tilbake. Avslutt med situps (stopp 1-2 sek i det du gjør en crunch og stram skikkelig)
Én time før du planlegger å servere maten passer det fint å lage pastinakkpuréen. La kjøttet stå og godgjøre seg i rundt 3-4 timer, eller til kjøttet begynner å løsne fra beinet. Kvern over litt salt og pepper og sett den i ovnen på 200 grader, i cirka 20-30 minutter. Braisert lammeskank Lammeskanker - 4 stk Salt - 2 ts Grovkvernet pepper - 1 ts Rosmarin - 1 ss Timian - 1/2 ss Smør - 1 ss Olivenolje - 1 ss Hermetiske cherrytomater - 1/2 boks Gulrot - 2 stk Hvitløk - 2 fedd Rødvin - 3 dl Delikatesseløk - 2 stk Pastinakkpure Pastinakk - 500-600 gram Vann Salt - 1 ts Matfløte - 1 dl Smør - 2 ss Pepper Ovnsbakte rotgrønnsaker Gulrot - 6 stk Delikatesseløk - 6 stk Rosmarin - 1 kvist Smør - 2 ss Salt - 1/2 ts Pepper Honning - 2 ss Rødvinsky Rødvin - 2 dl Kraft fra lammeskank - 2 dl Smør - 50 gram Salt Pepper
Planlegger du godt og setter i gang i god tid før middagen skal stå på bordet, får du her en finere og mer smakfull middag enn mye annet samtidig som du ikke nødvendigvis bruker så mye lengre tid på forberedelsene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.