Purrer deretter kålroten sammen med smør. Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Hold den varm i en kasserolle og smak til med muskat, salt og pepper
På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Noen steder serverer de kanskje pinnekjøttet sammen med vossakorv og raspeball. Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet
Mens pinnekjøttet koker tilberedes resten av måltidet, skrell og skyll kålroten og kok den uten salt til den er mør, noen bruker også en gulrot eller to sammen med kålroten
Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.