Skal man tro vestlendingeneblir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Om det nå ikke serveres på julaften tror jeg de fleste spiser det en gang i løpet av julen
Pinnekjøtt er den beste julematen synes jeg. bjørkepinnene med mandelpoteter. Navnet pinnekjøtt kommer av dampkokemetoden, damping over bjørkepinner, i dag byttet jeg ut
Pinnekjøtttilberedt på utradisjoneltvisinnbyrtil å leke jul allerede i november. Livet er for kort til å begrense inntaket av kanskje Norges beste signaturretttil én eneste middagi året
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Det enkleste er å kjøpe kjøttet ferdig oppdelt, men kjøper du en hel ribbe, må det deles opp
dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøtteti fryseren. Tilbehøret ble noe annerledes enn jeg og de fleste pleier å servere til, men det var en ny og god vri som bare måtte prøves
Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt. Sauesidenblir skåret opp langs ribbeina og vannet ut før det skal tilberedes
Pinnekjøtt av villsaulam med nydeligkålrabistuing. Her var det store stykker med mye rent kjøtt, og smaken var som alltidupåklagelig, med en liten touch av viltsmak som du bare får av villsau
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.