Men med litt justeringer på krydderet, og fjerning av et par ting, så satt den. For mange mange år siden, så smakte jeg noe som ble kalt rispilaff på en restaurant jeg var
GA_googleAddAttr("Tag", "kyllinglever-med-eggerore"). wpa iframe[src*='viewablemedia. A recipe from “The Betty Crocker Recipe Card Library” published in 1972
En pølse medkyllinglever, klar til kjøl. Den har nesten en smak av foie gras (og det må jeg, meget upolitisk korrekt, innrømme at jeg er tosset med) og så er den ganske enkel å lage
Denne pilaffen er laget med villris, timian, persille og sopp (og mye smør). Jeg har rett og slett brukt en pose med soppblanding fra frysedisken, det fungerer kjempegreit nå når det ikke er soppsesong - og den er i likhet med de fleste frosne grønnsaker uten e-stoffer
Før helga tok til kjøpte jeg inn en mengde med råvarer til helga, der var kalvelever, tarmer, spekk, kyllinglever, syltet grønn pepper, calvados, medisterfarse, grisehoder, ribber, lammeskinn og lammelår
Men sjølv om den han levd med oss gjennom mange hundreår, er det ikkje mange nordmenn som har gått vitskapleg til verks for å finne den perfekte kombinasjonen av rykande varm og sprø skorpe og fløyelsmjuk innside
Med utgangspunkt i denne oppskriften, lagde jeg kyllingleverpostei. dette innlegget er ikke egnet for vegetarianere, eller andre som har problemer med kjøtt/blod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.