I mellomtida kan du sile krafta frå ribbesteikinga, lage ei jamning med smør og kveitemjøl, ha i krafta og smake til sausen med salt, peppar og gjerne ein skvis ferskpressa sitronjus
Ovnsbakt Pinnekjøtt med julekrydder og kålrabistappe. Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Ha resten av kremfløten i en liten kasserolle og varm den opp (på medium varme) til den begynner å småkoke, samtidig som du rører i den
De kommer til å fortsette å steke en liten stund til ogdermed stivne. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
smak til med salt og pepper. Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.