Jeg håper dere stoler på meg og tester ut dette perfekte tilbehøret til grillmaten i sommer. Denne oppskriften på potetsalat postet jeg i fjor sommer, men den har blitt en slager her i huset og jeg vil derfor poste den igjen slik at dere blir minnet på den
Søtt og surt er for meg perfekt kombinasjon, både som pålegg, og som tilbehør. Oppskriften jeg skal dele med dere i dag er ikke en søtsak, men et deilig tilbehør til julematen
Slik lykkes du med å være den perfekte vert ved å lage et vanvittig snadder ostebrød. Ta det sprøstekte ostebrødet ut av ovnen og la det hvile noen minutter i brødformen før du har det over på skjærefjølen
Etter å ha lest meg opp på hvordan tilberede den perfekte langstekte svineknoke - med skikkelig sprø svor, er jeg nå overbevist om at dette funker like bra på en spontant Novemberfest i Norge som på Oktoberfest i München
Start med å skylle potetene godt. Kutt de opp i ganske like biter. En bit skal være en passe munnfull. Legg potetene i saltet vann og kok på medium varme i ca 15 minutter til er ferdige
Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat. Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om
Perfekt til gjester. mini-terte. 01. 09. 2016 kl. 12. 10 i. Mat. Én kommentar. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.