Kjøttet kan tilberedes på mange måter med ulikt tilbehør, men her kommer det jeg vanligvis serverer til større selskaper til jul eller andre store anledninger i året
Spiser du som meg sukkerfritt/lavkarbo og savner pasta, potet og ris som tilbehørtil middagen. I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Grønnsakene kan tas ut og has over i en bolle som tilbehør eller fin-moses til jevning av saus. Hva med å imponere med høne eller kalkun med urte- og hvitløksmør, fylt med spennende fyll av ris, tørkede bær, epler og urter til nyttårs middagen
Rotgrønnsaker som tilbehør. Helstekt kalkun er en nyttårsmiddag jeg har hatt tradisjon for å lage helt siden mannen min fridde til meg på nyttårsaften for noen år siden
Tilsettkalkunrestene når soppen og løken er stekt. Jeg brukte creme fraiche i middagen på bildet over, men du kan også bruke fløte eller til og med en melkeskvett
Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå. Ferdig marinert kalkunfilet steikes i rundt 30 minutter pr
Jeg skulle bidra med forslag tiltilbehørtil grillmaten. fine tilbakemeldinger. Kan også brukes som tilbehørtil hamburger, kylling, løvstek, koteletter og mange andre retter
Jeg er veldig glad i karri tilkylling/kalkun så derfor valgte jeg å bruke det her. Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi
Strain å fjerne grønnsaker og kalkun, deretter tilbake væsken i pannen. Bland melet med hvitvin eller vann, deretter blande dette inn i aksje under omrøring over varmen til tyknet
Men julemiddagen må vente til julaften. Inn i oven sammen med kalkunen. Og da trenger du egentlig ikke å gjøre noe mer før det har gått 40 minutter og du kan ta kalkunen ut av oven
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.