Jeg og Lukas har laget fuglemat for første gang, og det var kjempekos. ♥ Jeg måtte selvfølgelig ta litt bilder, slik at jeg forhåpentlig kan spre inspirasjon videre
4)Ta den femte platen og skjær så det er 2 hele rader før det går på skrått oppover,gjør det to ganger. 5)Smelt det som du skjærte av sjokoladen og sett sammen huset. 6)Sett først sammen de to langsidene og så de to korte deretter setter du på taket
Hold smakene enkle men søte så er barna stort sett fornøyd. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
En perfekt rett forbarna en Fredag eller Lørdagskveld. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Ta ut ribba og snitt opp svoren hvis det ikke er gjort på forhånd. Forarbeidet er som alltid. Gni hele ribba godt inn med salt og pepper og la den ligge
Fordelen er også at denne kaka er glutenfri - så man slipper å tenke på det hvis noen har allergi. Jeg brukte oppskriften fra TINE for å lage suksessterte, bare med noen små justeringer
Bruk en olje som tåler varme, for eksempel solsikkeolje, og start med høy temperatur. Legg fettsiden ned først, demp varmen litt men bruk fortsatt høy varme
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.