Server med nykokt pasta, og gjerne litt hakket persille på toppen. kokt pasta. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen ogmed mye smak. Server gjerne litt godt brød til, ogmed revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Pasta tagatielle. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron. Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo og hell over oljen, som er igjen i stekepannen. Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde
Kylling skåret i biter og stekt i litt vann med karri, kanel, salt og pepper. Den ble relativt lett i ogmed at Bali-belly krangler litt, men satser på at jeg er bra igjen i morgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.