søndag 3. juli 2011. Snitzel med tykkelse. Jeg har fått litt dilla på å panere maten. Det er sikkert litt unødvendige kalorier, men jeg steker de i kun litt smør eller olje, frityrsteker de ikke
Cordon Bleu er en gammel klassiker. en snitzel fylt med skinke og ost. Opprinnelig skal det være kalvekjøtt, men her hjemme bytter vi ut kalv med kyllingfilet til hverdags
Snitzel i pitabrød. 07. 10. 2017 kl. 15. 52 i. Tips til restemiddag. 2 kommentarer. Da jeg lagde snizel (oppskrift finner du HER)i går var den så diger at jeg bare klarte halve, og da ble resten til middag i dag, de som seier rester ikke er godt har ikke prøvd dette
DET ER EN SJANGSE FOR AT JEG DEN ROMSERSKE INSPIRASJONEN VI VISE SEG TYDELIG EI STUND FRAMOVER. Det er jo nesten det viktigste på ferie, å smake på og se etter og å finne ut av maten de serverer der man er
ET PAR BERLIN-TIPS. 27. 03. 2016 - 22. 15 Ingen kommentarer. Noen bilder fra vår siste kveld i Berlin, på det som ble vår favoritt-restaurant i byen ♥ Jeg skal holde meg langt unna å lage noen Berlin-guide, for jeg har virkelig ikke peiling
Fjällbacka och dess omgivningar bjuder på många fina upplevelser. Följ med ut på hummer- eller havskräftfiske, ta en skärgårdstur, paddla havskajak eller njut av vackra promenadvägar, fin shopping, mysiga caféer och fantastiska skaldjur
ostesnitzel av kylling. 06. 10. 2017 kl. 16. 48 i. Kyllingretter. 3 kommentarer. Ostesnitzel har jeg ikke spist siden før jeg måtte slutte å spise hvetemel (gluten), og sant skal sies er det ikke det jeg har savnet mest
Snitzelen krydres og vendes i hvetemel, pisket egg og paneringsmel. Stekes i en varm stekepanne med rikelig smør i ca 2 minutter på hver side for å få en gylden stekeskorpe
Kyllingsnitzel med erter, aspargesbønner, nøttesmør og gode, kokte poteter. Jeg har fortsatt traumer etter alt svinekjøttet fra jul, men jeg fikk allikevel lyst til å lage snitzel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.