Smelt smøre og tilsett sjalottløk, hvitløk og chili. Fres på middels høy varme uten at løken får farge. Tilsett vin og kok til det meste har fordampet.
Tilsett fløte og la det koke til det tykner noe. Ta kasserollen av platen, visp inn osten, tilsett krabbekjøtt og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen og tilsett saus og hakket gressløk. Topp eventuelt med ekstra krabbekjøtt, gressløk og parmesan.
Squashspagetti er noe jeg lager jevnlig, det er jo en " genial oppfinnelse ", den kan spises rå eller du kan frese den litt i panna før du blander medsausog det du måtte ønske
Grovhakk løk og finhakk hvitløkog ingefær. Kok opp pasta som anvist på pakken, server med den indiskinspirerte sausenog strø gjerne over litt kokosmasse
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
I dag skulle Ninja være ansvarlig for matlagingen, han hadde gjort en god jobb og kjøpt inn både kylling og squash, men også en ferdigsausmed karboinnhold fra helvete
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.