Pasta med krabbe og hvit saus
kine stokka
kine stokka

Pasta med krabbe og hvit saus

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 350 gram pasta
  • 200 gram krabbekjøtt
  • 1 ss smørkrem
  • 2 stk sjalottløk finhakket
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 1 stk rød chili
  • 1 dl hvitvin, tørr
  • 3 dl fløte
  • 1 dl parmesan (kan sløyfes)
  • Litt salt og pepper
  • 1 bunt gressløk

Instruksjoner

    Smelt smøre og tilsett sjalottløk, hvitløk og chili. Fres på middels høy varme uten at løken får farge. Tilsett vin og kok til det meste har fordampet.
    Tilsett fløte og la det koke til det tykner noe. Ta kasserollen av platen, visp inn osten, tilsett krabbekjøtt og smak til med salt og pepper.
    Kok pastaen og tilsett saus og hakket gressløk. Topp eventuelt med ekstra krabbekjøtt, gressløk og parmesan.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.