Endelig er det tid for den vakreste tiden på året. Mai er også tid for å bake deilige festkaker. Her har du en virkelig skjønn kake, ja - dette er faktisk en av de aller beste kakene jeg vet om
Fremgangsmåte Ha fibersirup i en kjele og varm opp, ta kjelen av plata når det begynner å boble. Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig
Etter noen uker på ferie med hotellopphold, er det godt å lage middagen selv når man kommer hjem. Siste tur gikk til Cala Bona på Mallorca der vi spiste oss gode og mette på tre-rettere hver eneste dag
Bland godt sammen og legg dem på en stekeplate eller i en ildfast form. Fylde. Metode. 200 grader varmluft i ca. 8 dagers maserasjon i horisontale roterende tanker, gjæret ved maks
I dag har jeg en deilig smoothie til dere, helt supert som frokost eller et mellommåltid. Fremgangsmåte Press saften ut av appelsinene i en blender, ha i mango i terninger, ananas i biter, banan i skiver, noen physalis (gule bær) og isbiter
Første løpet i år blir i Palma på Mallorca rundt påsketider, så nå er det bare å trene på. Så ble det en skikkelig gigantisk burger på meg i går - det var en deilig start på helga - god og mett
Ikke bare er det höst, lördag och jeg har precis kommet hem från gymmet (tränar mot tjejvasan och though viking, så det er bare å stå på fremover) – det var også champagnens dag i går (som vi har bestemt oss for å feire en dag for sent haha)
Jeg elsker det som er tropisk…tropisk vær, tropisk luftfuktighet, palmer som strekker seg over stranda, kokkosnøtter, sol og varme, tropiske regnskurer, sand mellom tærne og saltvannsbølger som skyller inn mot land o
Når du har gode ferske råvarer med mye smak, kan de enkleste retter by på rike smaksopplevelser. Her på Mallorca går jeg på det lokale bondens marked og forsyner meg med vakre og smakfulle grønnsaker som er en sann glede for øyet og ganen
Dette er ikke så mye en ny oppskrift som en artig måte å pynte på. Og sidendenne kaken skal spises på en sommeravslutning på jobb derdet er flere som ikke tåler melk og gluten, har jeg laget den helt mel- og melkefri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.