Halloumi med eple, dadler og valnøtter
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1.000 dadler
  • 10 kg
  • 50 kg dadler
  • 8 dadler 30 g valnøtter, finhakket (men ikke så finhakket at nøttene blir pulverisert)
  • 1,5 ts sherryeddik
  • 1 ss extra virgin olivenolje
  • 150 g (én pakke) halloumi, i terninger
  • 1 eple (valgfri type), skrelt og skjært i tynne strimler (jeg bruker en julienneskreller men det går fint å bruke kniv også)
  • kokende vann, til mykning av dadlene
  • olivenolje, til steking
  • salt
  • 8 dadler 30 g valnøtter, finhakket (men ikke så finhakket at nøttene blir pulverisert)
  • 1,5 ts sherryeddik
  • 1 ss extra virgin olivenolje
  • 150 g (én pakke) halloumi, i terninger
  • 1 eple (valgfri type), skrelt og skjært i tynne strimler (jeg bruker en julienneskreller men det går fint å bruke kniv også)
  • kokende vann, til mykning av dadlene
  • olivenolje, til steking
  • salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.