Pølse og potetstappe med Guinnessaus
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600-700 g pølser
  • 700 g poteter, type melne (pimpernell, troll eller kerrs pink)
  • 4 ss smør
  • 1,5 dl melk
  • salt og pepper
  • 1 dl guinness
  • 1 dl melk
  • 4 dl kjøttkraft
  • 2 ts brunt smør
  • 3 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss tomatpuré
  • 4 ss tomatketchup
  • 1 løk, i tynne skiver
  • 2 gulrøtter, finhakket
  • 30 g bladpersille, grovhakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.