Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez med blåskjell og pommes frites, en gang for lenge siden i Normandie
Da snakker vi selvsagt om pølser med skikkelig kjøtt og reale smaker. Når Matbloggsentralen så utfordrer til pølsekonkurranse med en reise til New York som premie, trengte jeg dermed ingen ventepølse
Jeg skal innrømme at det er veldig fint med et raskt og enkelt alternativ noen ganger, og da er det ekstra bra at maten smaker så godt som disse pølsene i tillegg
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. - salt og nykvernet pepper. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Disse knekkebrødene er fantastisk gode - og utrolig nok sunne. litt søttRør sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i ca ti min så fiberhusken får svelle
Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt. Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.