Hjemmelaget pølse, batch 1, 2 og 3
rissajordnaerlykke
rissajordnaerlykke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5,5 time senere hadde vi laget
  • 7 kg pølse
  • 1,2 kg
  • 800 g elgkjøtt
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1 god ts
  • 1/4 ts muskatnøtt
  • 2 egg
  • 4-5 meter fåretarm
  • 2 kg svinekjøtt
  • 1 kg elgkjøtt
  • 120 g soltørkede tomater
  • 200 g fetaost
  • 1 stor ts
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1/5 ts muskatnøtt
  • 1/2 finhakket kinesisk hvitløk
  • 1 finhakket løk
  • 3 egg
  • 5-6 m fåretarm
  • 2 kg svinekjøtt
  • med flesk
  • 2 store ts salt
  • 3 ss revet fersk ingefær
  • 1 ts
  • 1/2 finhakket kinesisk hvitløk
  • 1 finhakket løk
  • 1/3 ts nykvernet pepper
  • 2 egg
  • 4-5 meter fåretarm
  • 1 av pølse
  • 4 av husbondens pils var slett ikke feil

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.