Som tilbehør serverte jeg ovnsbakte amadinepoteter og fløtesaus. Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre
I dag serveres du saftig kyllingbrystmed spennende smak og ovnsbakte poteter her hos meg. #Kyllingbryst #Stange #Urter #Hvitløk #Potetbåter #Ovnsbakt #Timian #Utfordring
Jeg brukte store kyllingbrystmed bein. (Du kan sikkert erstatte denne med gurkemeie, hvis du vil. Jeg serverte dette til kyllingbryst, og med lettstekte grønnsaker til
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Smakfull ovnsrett med kylling -i en sykt digg sennepsaus. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Gjør det sammen med baconskivene. Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt med strmiler av rødløk og paprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter
Den ble «fornorsket» og siden dukket opp med jevne mellomrom på middagsbordet vårt. Ta kyllingbrystene ut av posen og legg dem på et bakepapir i en langpanne
Du kan velge om du vil bake laksen for seg selv, eller om du vil bake den sammen med grønnsakene. Sett laksen inn i stekeovnen sammen med grønnsakene når det er ca
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.