Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Her ble det et godt tykt lag med ost, løk og ketchup. Hvilken urter du bruker er selvsagt en smaksak, men min brunch med pannestekt ostesmørbrød besto av følgende
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Server plommenemed kald yoghurtkremog et dryss av grovt hakkede karamelliserte pekannøtter. (se også Kanelkake med karamelliserte pekannøtter ogyoghurtkrem)
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær ogkantarell
Herlige doble ostesmørbrødmed sprøstekt bacon og stekt egg ✿. Legg de to andre skivene ved siden av, smør på litt smør på og legg på godt med ost på alle fire skivene
Fleire oppskrifter medplommer kjem etterkvart også - så det er berre å følge med. Server varme eller lune akkurat som dei er, eller med en klatt gresk yoghurt, vaniljekesam, kokoskrem piska opp eller is
Med østens krydder er dette et spennende og varmende ostesmørbrødmed indisk vri. Rasp osten, finhakk løken og chilien og bland alt sammen med krydderne
Herlige, saftige ostesmørbrød dyppet i egg og stekt i masse godt smør. Bruk godt med smør i stekepannen og stek smørbrødene gyllenbrun på begge sider over middels varme
Dette er vel kanskje like mykje ein kyllingsandwich som eit ostesmørbrød, men eg kallar det no eit ostesmørbrød likevel, i ogmed at det trass alt er gratinerte osteskiver, og det også er eit smørbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.