Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek. Allikevel gjorde kalvestek en gjesteopptreden hos oss for ei stund siden
Saftig og rosa kalvestek med saus og tilbehør. Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken
Det er eksamentider, og dermed tid for kjapp mat. Ikke har jeg prioritert mathandling noe særlig heller, så da ble det en enkel form i ovn, av ting jeg hadde liggende i kjøleskapet Likevel så ble det en kjempegod hverdagsform av det
Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika. Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika
“Oste”gratinerte nachos med en friskere vri. Chipsen jeg har brukt er en sunnere variant lagd av mais og med mye mindre salt enn “vanlig” tortilla – i tillegg er den økologisk
Vi har vært litt for dårlige på ordentlige middager med fisk i de siste ukene, men i går slo vi til. Det ble ovnsbakt laksefilet med favorittgrønnsakene, rømme og fetaost, og det beste av alt er at det er igjen godt med rester, så jeg slipper å lage middag i dag
Personlig er jeg veldig glad i ostegratinerte poteter. Det kan serveres til mange forskjellige retter. Nå som det er grillsesong vil jeg anbefale å prøve denne oppskriften neste gang du skal grille
En nye vri på pannekakene. Litt mer tidkrevende, men veldig godt. Mildt og barnevennlig, i tillegg til at du kan fylle dem med akkurat det du har for å bli kvitt eventuelle rester
Ben kjøttet ut. Kok kraft av benene. Fyll. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.