En oppskrift mamma hadde fått av en kollega. Fordel på stekebrett og gjør flatt med en slikkepott. Kan også lages runde, ca 1 ss til hvert knekkebrød da. Stek på 200 grader i ca 20 min
Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp. Når deigen er ferdig fordeler du den på begge brettene og smører utover til en tynn jevn deig
Deles opp og avkjøles på rist. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. Jeg bruker å dele i 6 på langsiden og 3 på kortsiden. Stek på 180 grader varmluft i 45 min. 18 knekkebrød
Kan også legge et bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen. Hjemmelagde knekkebrød må nesten være det beste som finnes, og idag er de toppet med gresskarkjerner som ble ekstra godt
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Denne oppskriften gir deg knasende gode og sprø knekkebrød. Her får du oppskriften. Med hjemmelagde knekkebrødpå kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid
Det påstås at disse små frøene skal gi oss superenergi - så får vi se da hvor spreke vi blir. Kjempegode sprøe knekkebrød som inneholder spelt og som er enkle å lage, det blir to store brett av denne porsjonen
Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater med knekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp. Følg med på dem at de ikke blir mørkebrune/brente Ta brettene ut av ovnen
Topp knekkebrødene med ditt favorittpålegg. Avkjøles på rist. Sprø og tynne knekkebrød med bygg. Disse smaker spesielt godt med nettopp brunost på, i selskap med en god kopp kaffe eller te
Og for veldig, veldig, veldig mange er det oppskriftenpå jojoslanking. Men heller enn å snakke negativt om en metode jeg vet mange sverger til om og om igjen, la meg gi deg noen tips og råd, slik at du kan bruke knekkebrød dietten på en forsvarlig måte for kroppen din, og unngå å legge på deg alle kiloene igjen når du går over på "vanlig" mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.