Da jeg var hjemme hos mams og paps nå, så fikk jeg servert både hjemmelaget granola og hjemmelagdeknekkebrød, og det er vel ingen tvil om at hjemmelaget smaker best
Det var helt til jeg smakte Engø Gård sine hjemmelagdeknekkebrød. Hjemmelagd knekkebrød. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage knekkebrød selv, men jeg har alltid hatt andre små prosjekter som jeg har priortert
Det at vi har så lett tilgang på kunnskaper i dag med bøker, blogger - Internett generelt gjør at man lett kan lese seg opp, prøve ut og finne ut hva som funker best for en selv
- Ha knekkebrødene inn i ovnen igjen i ca. -). Disse hjemmelagdeknekkebrødene er veldig enkle å lage. Blir det for tykt vil ikke knekkebrødene bli sprø
- Hakkede mandler. Knekkebrød har vært et hot tema i media den siste tiden, og det diskuteres frem og tilbake hvor bra disse "hjemmelagde" kjøpeknekkebrødene egentlig er for deg
Så det var bra at en jovial Thomas Giertsen satte meg på tanken, for like etter omgjorde jeg kjøkkenet mitt til et sydende smoothie-verksted, som produserer sunne drikker som forlenger holdbarhetsdatoen til en aldrende pop-sanger med flere tiår
Hjemmelagdeknekkebrød en godt og enkelt, og med soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
Hjemmelagdeknekkebrød en godt og enkelt, og med soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
Så godt og enkelt - og veldig mye mer mettende enn Wasa sine knekkebrød (kanskje en litt urettferdig sammenligning, siden dette virker som noe helt annet enn knekkebrød - mer som en god "kornblanding" som er stivnet sammen)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.