Fordel røren i to like deler på to stekebrett kledd med bakepapir med en slikkepott. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Ha eggehvitene i blandingen med frø. Fordel på stekebrett og gjør flatt med en slikkepott. Del i 20 deler med pizzaskjerer før de stekes. Kan også lages runde, ca 1 ss til hvert knekkebrød da
Det kan derfor være lurt å forhøre seg om hva andre tåler for man baker til de med allergier eller i hvert fall merke pakkene med ingrediensene du har brukt så slipper du noen ubehageligheter
Det finnes en del glutenfrieknekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Prøvde først ei oppskrift som det ser ut til at mange bruker, med vann, mel og diverse frø. "Alle" lager visst knekkebrød, så jeg fant ut at jeg fikk prøve det jeg også
Hjemmelagde knekkebrød en godt og enkelt, og med soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
Du kan bytte ut en eller flere av frøtypene med samme mengde andre frø, kjerner eller nøtter. 4 1/2 dl glutenfrie havregryn. Stek først i 20/40 min, ta ut og del med pizzahjul i ønsket størrelse. 4 1/2 dl glutenfrie havregryn
Knekkebrødmed hjemmelaget tunfisksalat. Glutenfrie bakevarer. Bruk slikkepotten å del knekkebrødene i så store biter du ønsker at knekkebrødene skal være i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.