Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Jeg blir ofte spurt om tips til hvordan man kan dekorere cupcakes eller kaker. Derfor tenkte jeg å samle videoene mine her, siden jeg har en del videoer på YouTube-kanalen min om hvordan man kan dekorerer cupcakes og kaker
Oppskriften på sjokoladesausen kommer fra Paul Hollywood. 150 gram sukker. 1/2 ss. Finrevet appelsinskall av 1 appelsin. 1 ts. 150 gram mørk sjokolade. 1,5 dl fløte. Stek biscottipølsene ved cirka175 grader i 25 minutter. Legg skivene tilbake på stekebrettet med snittflaten opp og stek dem videre i 10 minutter. 3 egg 150 gram sukker. 1/2 ss vaniljesukker. Finrevet appelsinskall av 1 appelsin. 1 ts bakepulver. 150 gram mørk sjokolade. 1,5 dl fløte
Sjelden kommer jeg over retter hvor jeg umiddelbart ønsker å gjenskape herligheten. Men akkurat denne lokket med sin eleganse som jeg var så heldig å finne på Great British Chefs – en herlig og inspirerende gastronomisk kilde
eks hjemmelaget frokostblanding, blåbær, bringebær og akasiehonning som jeg hadde i dag. 1 klype havsalt e. 1 ts kanel. 1 klype kardemomme. 1 ss kokosolje (cocosa kjøpes på helsekost). 1 klype havsalt e. 1 ts kanel. 1 klype kardemomme. 1 ss kokosolje (cocosa kjøpes på helsekost)
Tusen takk at du titter innom meg og min kreative verden ♥. Nå har hun selv overtatt salget av den andre boken hun ga ut "Hekling for alle" og selger den for kr 100,- + porto, så hvis du er interessert i den kan du kontakte henne på telefon 91812318. Legg igjen en kommentar her = 1 lodd. Like og dele bildet jeg har lagt ut på facebook → Englas kreative verden 1 lodd. Reposte og tagge bildet jeg har lagt ut på instagram → englaskreativeverden 1 lodd
Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe på med nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dere ønsker å høre om
I dag vil jeg dele oppskriften på Steinalderbrødet som jeg fant her. 1dl nøytral olje (raps eller olivenolje). 120gr valnøtter. 120gr mandler. 120gr solsikkekjerner. 120gr gresskarkjerner. 120gr linfrø (jeg kjøper knuste linfrø, men du kan godt bruke hele). 120gr sesamfrø. Stekes 50-60min på 160grader. 1/2-1 dl olje. 140gr valnøtter. 140gr mandler. 140gr solsikkekjerner. 140gr gresskarkjerner. 140gr linfrø. 140gr sesamfrø. 1dl nøytral olje (raps eller olivenolje)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.