"når du skal unne deg noe skikkelig godt". Disse muffinsene er noe for seg selv. Det er absolutt lov å unne seg noe godt en gang i blant, og da anbefaler jeg virkelig disse muffinsene
Da er det på tide å lage noe godt på kjøkkenet igjen. Rabarbra-pai skal det bli. Det er ikke nødvendig å finfordele smøret helt, noen små smørklumper gjør ingen ting
Den siste timen før du skal servere, setter du varmen opp på 180 °C til 200 °C, Nå må du følge litt med, kanskje du vil ta lokket av og få mer brunfarge på, eller kanskje du ser at det blir for tørt i gryta, da må du ha i litt lunkent vann ca 1-2 dl
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Kutt dem nesten igjennom, men husk at de skal sitte sammen i «bunnen» av poteten. Når det kommer til tilbehør, er Hasselback-poteter noe av det beste jeg vet
Rensk dine egne reker,og smaksopplevelsen blir noe helt annet. Hva med å teste ut denne rekepaien. Denne har jeg brukt en del til tapas,smaker og nydelig som egen rett, med salat og brød til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.