Her en morgen før jobb fikk jeg virkelig ånden over meg. Jeg hadde god tid men ønsket å rekke en gåtur i sola før dagens første pt-time, i tillegg til at jeg skulle trene overkropp
Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones
De grønnsakene jeg vil ha med, kuttes i grove biter og brunes også lett i pannen. DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Nettsiden min er oppdatert, og innleggene vil komme på løpende bånd
Ikke la sommeren væredin unskyldning til å skeie ut. Håper og tror at jeg vil ligge jevnt i kg og cm. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Det smaker bedre og er mye bedre for kroppen din. Det som gjør det litt vanskelig å avsløre hvilke produkter som inneholder palmeolje er det faktum at de ofte gjemmer palmeoljen bak ordet "vegetabilsk olje/fett"
forskjønner inntrykket av tilværelsen og heimen din slik at du fremstår som vellykket, vakker og velfungerende uten å blottstille svakheter og feil som du egentlig ikkevil vedkjenne deg
Tilsett så grønnsakene, tomatene, kjøttkraften, salt og pepper og gi blandingen et oppkok. (Ikke stek løken for mye slik at den blir brun) Tilsett så gulrøtter og oregano
La blandinga putre til mykje av væska i panna har fordampa. Det er vanleg å konkludere med at pizzaen, slik vi kjenner den, er italiensk – sjølv om enkelte kulturhistorikarar sikkertvil diskutere det
Vi snakker sol og varmegrader, joggesko og solbriller og ikke minst. Helst med noe skikkelig snadder. I dag kom den første vårdagen til blokka her vi bor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.