Nårjegkommer hjem etter turen med hunden, rekkerjeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeglegger i bunnen av tallerkenen før jegdanderer kylling, epler og løk oppå og hellerover sjyen
Bre ut på stekebrett, som er dekket med bakepapir. Ta ut og del knekkebrødene opp i ønskede ruter. 2 dl solsikkekjerner. Stekes i varmluftovn i 165 grader i 15 min. Stekes videre i varmluft i 20 min, bytt plass i stekeovnen - så alle brettene får lik varme. Stek videre i 15-20 minutt
Nårjegser at steken erferdig (bruker et steketerometer), slår jeg kraften over i en beholder, leggergrønnsakertilbake i romertopfen og setter den inn i ovnen igjen
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,detteer så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.