Den beste sommerpaien jeg har laget (til nå)!
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 125 gram smør
  • 3 dl hvetemel
  • 3 ss isvann
  • 1 time Trykk deigen ut i paiformen, og sett den i fryseren i
  • 20 min Prikk bunnen og forstek i
  • 10 minutter ved
  • 225 grader i ca. 10 minutter Til fyllet trenger du:
  • 1 bit purreløk,
  • . 10 cm i tynne skiver
  • 2 hvitløksbåter, finhakket
  • 1 liten gul løk, finhakket
  • 2-3 vårløk, finhakket
  • 1 søtpotet i små terninger
  • ½ rød chili, hakket
  • 1 liten rød paprika, hakket
  • . 50-70 gram hakket ruccula, det er også godt med bladspinat
  • 100 gram italiensk salami, strimlet (kan sløyfes)
  • 20 sorte oliven, delt i 2
  • 150 gram feta ost eller blanding av feta og Chevre, smuldret
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 dl fløte
  • 1 ss hakkede ferske urter som basilikum,timian oregano og salvie ( eller 1 ts tørket, det går bra)
  • 2 egg
  • 1 ss rapsolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.