Serveres med ris. 1 pakke koketorsk1 creme fraiche1 løk1 eple3-4 teskjeer sennep (jeg bruker Iduns grove)ost til gratineringTilberedning. legg torsken i en formhakk løk og skrelt eple i små biterrør sammen creme fraiche, løk, eple og grove sennep og hell dette over torskenost på toppen til gratineringStekes på 200 grader i ca 40 minutter. 1 løk
Fersk torsk er fantastisk god mat enten den er kokt eller stekt, og det er utrolig mange måter man kan variere torsk på, og så er det såååå sundt og næringsrikt
Torsk er både sundt og godt og kan varieres på utallige måter, baker du fisken i stekeovnen serverer du maten i den samme formen som maten er laget i og den passer seg selv, veldig lettvint synes nå jeg
Mormors oppskrift på sukkerbrød har jeg ikke, men tror oppskriften jeg bruker holder mål. Kaken bør stekes med en gang, så sett på ovnen før du begynner
Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Server fisken med ertepuré (oppskrift under), blomkål og et dryss med frisk gressløk over. hvitløk. Vanligvis lager vi torskmed eggesmør, men denne gangen testet jeg noe jeg har hatt lyst å smake lenge, nemlig torsk surret i bacon
Topp med chorizo og kanskje litt snittet vårløk. Torsken vendes først i mandelmel, så i pisket egg og til slutt i finhakkede nøtter før den sprøstekes i pannen
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.