Men så fikk jeg høre så mye positivt om de eltefrie brødene, at de er så enkle å få til, at de krever minimalt med innsats og ikke minst at de blir supergode
Må jo bare erkjenne at jeg blir sååå imponert over alle flinke bloggere som klarer å blogge så ofte i tillegg til å ha jobb, barn og barn med masse fritidsaktiviteter
Helt til jeg tilfeldigvis leste noen kommentarer på en oppskrift på Her var det ei som hadde hatt samme problem som meg, og en annen kom med et tips til hva hun kunne gjøre
Denne gangen ville jeg prøve med byggmel og solsikkekjerner. Denne er en type brød jeg har laget mange ganger, men jeg forsøker meg med litt ymse hver gang jeg forsøker
Hvelv deigen på en melete bakebenk, og «brett» den sammen til et rundt brød. Setter deigen dagen før, lar den heve ferdig over natta, og så steker jeg på morran
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Avslutt med litt kvernet svart pepper. Fordel kylling, brødkrutonger, bacon, tomater og parmesan over salaten
Men i går hadde jeg lyst på noe litt lettere, så da lagde jeg en paimed ost i fyllet. Oppå den ferdigstekte paien la jeg salat, spekeskinke, tomat og avokado
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.