Man koker først store kjøttstykkerav storfe i vann, sammen med litt krydder i ca. Jeg har fått servert det av svigermor noen ganger, men aldri laget det selv -av en eller annen grunn
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
beregne av fisk pr. personAv lettsaltet og røkt fisk trenger man vanligvis noe mindre, det gjelder også de fete fiskesortene som laks, kveite, sild og makrell
Brun kjøtt og stek hakket løk. )4 ss smør4 ss hvetemel8-9 dl kraft/buljong1 kg oksekjøtt i biter2 løksalt/pepperSmelt smøret og ha i hvetemel. Ha dette i sausen og la småkoke på lav varme til kjøttet i ca 3 timer, kjøttet skal være skikkelig mørt. 1 kg oksekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.