Torskeloins pensles medpesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Server ovnsbakt torskmed ris ved siden av. Press sitronsaft over torskestykkeneog smør på pesto. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Både fordi jeg føler at det skal være noe veldig passende for meg om jeg skal være med, men mest av alt fordi filmingen er i løpet av sommeren – passer litt dårlig med stor mage kan man si
Jeg har også lyst å prøve å lage torskmed grønn pesto en dag. Smak til med salt og nykvernet pepper. Denne torskeretten smaker veldig godt, samtidig som den er både sunn og allergivennlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.