Biffgryte. Biffgryte med dumplings 2018-05-03 20. Du trenger 1 kg bankekjøtt 1 løk 2-3 gulerøtter 4-5 poteter 2 bokser hakket eller hele tomater 1 liten boks kidney bønner Nok kraft av buljong til å dekke over kjøtt og grønnsaker 2 ts salt og pepper 2 ts chilipulver 2 ts paprikapulver litt hvetemel. Dumplings 250 gram hvetemel 1 ts bakepulver 75 gram kaldt smør 1 ts salt 3-4 ss revet ost ca 2 dl kaldt vann. Biff gryte Kutt kjøttet i terninger, rull dem i mel og brun dem i en panne, sett til side Kutt poteter, løk og gulerøtter i mindre biter og ha dem i en gryte med smeltet smør og litt olje La grønnsakene surre mens du rører et par minutter Tilsett det brunede kjøttet Hell over hakkede/hele tomater og kraften Ha i krydder og la gryten småkoke under lokk i 2-3 timer, til kjøttet er mørt. Når kjøttet er mørt ta ut biffgryten og legg oppi bollene slik at de dekker toppen Ha på lokk og sett gryten inn i stekeovnen i 20 minutter, ha av lokket og stek i 10 minutter til eller til bollene får en gylden farge
Håper du liker denne oppskriften på en biffgryte med hjemmelaget potetmos. Denne biffgryten servert med en potetmos med hvitløk og gressløk passer perfekt en dag du har mye tid til å holde på på kjøkkenet, og hvis det er noen rester kan den serveres dagen etterpå også
Her er den magiskeoppskriften. Åh herre. Dagens ettertreningsmåltid var magisk. Vi har hverken visp eller bolle for å lage pannekakerøre i, så da jeg så Thomas lage røra i blenderen, var det virkelig ikke noe spørsmål om hva jeg skulle spise etter trening
Denne festivalen ble arrangert på Røa med Raw food cafè i regi av Madhu´s magiske mat. Lakriskuler med karob og mynte var også på dessert menyen, i tillegg til blåbær- sjokoladekake og limepai
Er kjempefornøyd, store skuffer med romdelere - Herlig. Biffgryte ♫♪. -og den ble så god. Til 4-6 porsjoner. Tilsett biffkjøttet og la det trekke rett under kokepunktet i 5-10 minutter. Aperitif 4-6 porsjoner
Nydelig smak, helt uforglemmelig, og hun gav meg heldigvis oppskriften. Klem fast et ark bakepapir i bunnen av en springform (diameter 22-24 cm), klipp vekk det overflødige. Hell kremen forsiktig over kjeksbunnen i springformen, og la kaken stå i kjøleskap i omtrent 2-3 timer før servering. friske jordbær eller bringebær + 1 pakke jordbær- eller bringebærgele. Når moussen er stivnet kan man pynte toppen av kaken med bringebær eller jordbær og en pakke jordbær- eller bringebærgele som er laget med 4 dl vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.