Disse karamellene lager vi så nær opp mot jul som vi klarer. Ikke fordi de ikke er så holdbare, men fordi vi garantert spiser opp alt lenge før jul dersom vi begynner for tidlig
Disse er farlig gode og må nok lages flere ganger før jul – iallefall her i huset. Vi syns egentlig de er best etter at de har ligget i kjøleskapet noen timer – gjerne til dagen etter
Men her kommer uansett luke nr. Oppskriften på dem får du bak neste luke. Det vil ta ca 1 – 1,5 time pr. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
Tilsett osten og vannet og rør godt sammen. Dermed er vi halvveis til julekvelden. Dagene raser avgårde. Inne blir det litt mer jul for hver dag som går
Disse kjeksene er SÅ gode. Det er også kjempegodt med litt hakket sjokolade i røren. Det er kjempegodt med litt hakket sjokolade i røren, eller å dyppe dem i sjokolade etter at de er stekt og avkjølt
For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.