Hun skulle være med å lage pølser. Grov landpølse og medister. Medisteren ble ikke så vellykket som vi ønsket, så den må testes ut på nytt før det blir en blogg av det
La deigen stå til den er såpass tykk at du kan forme passe store rundstykker med hendene. Følg med så de ikke blir brent, og bank lett på dem for å sjekke om de er ferdige
De var laget med mandelmel, og siden Hanne ikke tåler mandler, måtte vi justere litt på oppskriften. Vi prøvde med kokosmel, og fant ut at vi måtte justere oppskriften noe
Ta bakepapir på en stekeplate og legg små “dærter” med kokosblandingen på bakepapir. desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner
Start med å ha bringebærene i en bleder til det blir en finmalt puré. For å bli kvitt steinene i brinkebærne heller du du dem i et sikt (med en bolle under)og gnir med en skje eller en slikkepott slik at puréen forsvinner ned i bollen, mens stene blir igjen i silen
Så med dette blir dette dagens adventsluke og mitt aller beste tips denne lørdagen. Med et lite avbrekk på en times tid for å se barna i luciatog, hadde vi nok energi til å holde ut til langt på kveld på butikken
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Vend sammen med kjøtt og grønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.