Baguetter tar tradisjonelt sett lang tid å lage. Baguetter (to stykker). Form så to avlange baguetter. Skal vi lage raske og gode baguetter, er dette oppskriften jeg bruker
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftige og deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. For en tid tilbake fikk jeg uventet besøk og oppdaget til min store skrekk at jeg IKKE HADDE NOE JEG KUNNE SERVERE
Disse makronsnurrene ble i alle fall superluftige. Det sies at å elte inn mykt smør i deigen til slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstekte bakverket
Grove baguetter som blir fluffig å finfin. rull ut til 3 baguetter og hev i 1/2 time. 500g hmel250g sammalt hvete grov5dl vann10g salt2 ss olivenolje20 g gjærBland vann og mel + olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.