2 landkyllling-
bryst (Stange). Løft skinnet og ha salt, pepper og sitronsaft og gjerne litt timian eller andre type urter. Jeg steker kun den ene flat siden på middels sterk varme i stekepanne noen få minutter (1-3 minutter), og ettersteker i ovn på 175 grader i 18-25 minutter Vask og skrubb 8-10 små Amandine poteter, og kok de nesten møre.
Server med ratatouille ogbåtpoteter, og gjerne litt aioli ved siden av (se bloggen for oppskrift). Litt med overlegg, for jeg elsker ovnsbakt landkylling,,,den blir fantastisk saftig og kraften er aldeles nydelig…Så nå måtte formen prøves
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Smak til med salt og pepper og hell sausen over potetene. Ha olje, hakket chili og paprikapulver i en panne og surr det en stund, hel på vann, buljong, tomatpuré og eddik og la alt få koke sammen
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Ha på godt med salt og pepper. Husk å bruk steketermometer så kyllingen ikke blir overstekt og la den hvile før man skjærer i den så kjøttsaften holder seg inne i kyllingen, det gjør at den blir saftig og god
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Salat med mango, bacon oghvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne og stek hvitløksfedd i smør til de blir myke og gode
Kyllinglår ogbåtpotetermed en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker. Ho er helt fantastisk på mat og jeg får alltid lyst å inn på kjøkkenet å kose meg med noe matlaging når jeg kommer over en av hennes matfilmer
Kle kyllingen medhvitløksbåterog rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløkog sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.