Det er påske og man må spiselammestek. Man lærer noen tingunderveis. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad ilammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Vi hadde liteerfaring med lammestek. Behold strømpen rundt lammesteken. Ah, påsketider, den stille uke, se vi går opp til Jerusalem i, helligepåsketider lyder psalmen som kjent
Idag var det lammestek på menyen, og jeg ble nærmest hoppende glad idet jeg tygde de første bitene- aromatene, sjyen, mør og saftiglammestek ga futt i smaksløkene
Erter kjøtt og flesk er vel kanskje den retten som har lengst tradisjontil sjøs. Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istuknenellikspikergir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
De ble en perfekt match tillammesteken og den fløtegratinerteselleriroten. God påske til dere alle. Oppskriften på lammesteken og sellerirotenfinner du her
Og rødvintillammestek er en hærlig match. Middag. Men jeg synes disse små posene med ferdigkrydderblanding for lammestek er aldeles nydelig og går for det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.