Potetene moste jeg sammen med den andre halvparten av gressløkbunten, margarin, salt og pepper. Forresten, det er to laksekarbonader på tallerkenen på bildet, men én holdt i lange baner til å bli mett av
Så lenge myndighetene sier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak i økologisk -eller villfisk
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Det er høst og butikkene bugner med ferskt lammekjøtt
Sett på en stekepanne med litt olje i på medium til sterk varme. Rør godt rundt, skru ned varmen til medium/medium lav eller trekk pannen litt til side
Påskemiddagen - Lammelår med bakt portebellosopp, persillerotpure og rømmesaus. Start med å ta ut lammelåret fra kjøleskapet et par timer i forveien, så det oppnår romtemperatur
Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus. Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré
Rømmesausmed smør til fisk. Jeg har servert den både til kveite og laks med stor suksess. Rømmesaus. Hans legge ut grillet fisk i flere varianter med mye godt tilbehør på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.