Laksefarsert kalkunfilet
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 2 ss smeltet smør
  • . ½ ts salt
  • . ¼ ts pepper
  •  
  • Laksefyll
  • 200 g laksefilet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 dl kremfløte
  • 1 stk. egg
  • 1 ss hakket frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk
  • . 1 ss revet frisk ingefær
  • smak til med salt og pepper
  •  
  • Reke- og chilisaus
  • 400 g reker
  • 1 stk. løk
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 stk. rød chili
  • 2 stk. grønn chili
  • 2 ts dijonsennep
  • 4 dl crème fraîche

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.