Kalkunfiletmed fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Kjøpte ferdig rosmarin- og paprikamarinert kalkunfilet på Kiwi'n i går c",). Couscous er semulegryn av durumhvete og har dermed hvetens relativt høye proteininnhold og lave fettinnhold
Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus. Start med å ta ut lammelåret fra kjøleskapet et par timer i forveien, så det oppnår romtemperatur
start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletenemed salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Helstekt kalkunfilet er en enkel rett å tilberede og vanskelig å ikke lykkes med. For å få en rikere smak på kalkunfileten bruker jeg å lage en krydderrøre som jeg smører fileten med i flere omganger under stekingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.