Marinert kalkunfilet på grønnsaksseng !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 stk middelshavsmarinerte kalkunfileter
  • Solsikke eller rapsolje
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 50 g meierismør
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 vårløk 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 2 persillerøtter
  • 3 gulrøtter 4-6 poteter
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 rød chili
  • Skrell og vask grønnsakene.
  • Skjær poteter i båter, ikke altfor store.
  • Del rødløkene i båter og del dem, skjær paprika i biter, skjær persillerot og gulrøtter i skiver.
  • Skjær vårløk i ganske store biter.
  • Skrell hvitløk og press eller finhakk dem.
  •  
  • Bland alle grønnsakene og fordel dem utover i en ildfast form
  • Hell soyasaus og buljong over, jeg kokte opp en buljongterning med 2,5 dl vann og brukte 1 dl av den.
  • Legg på biter med meierismør.
  • Dryss på finhakket chili og hakket bladpersille, bruk kun bladene.
  • Stekes ved 200 °C i 20 minutter Brun kalkunfiletene i solsikkeolje i en varm stekepanne på begge sider.
  • Skru varmen ned til 180 °C, legg kalkunfiletene på toppen og stek videre i 20-30 minutter, til grønnsakene er møre og kalkunen gjennomstekt.
  • Strø over litt bladpersille før servering.
  • Grønnsaker klare til steking.Friske, gode grønnsaker.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.