Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og panna cotta til oss voksne
Takk tilelgjegere i Rissa for deilig kortreist kjøtt, takk til epletrærne mine for eplemost i glass og i saus, og sist men ikke minst hyggelige middagsgjester
Egg til pensling. «Innbakt elg med brie». Tilsett sherryeddik og kraft. Det nydelige kjøttet fra elgen, blandet med brie og sherryeddik, vil ta smaksløkene med på en opplevelse, de ikke ønsker at skal slutte
no - Hvis du alltid vil holde deg oppdatert anbefaler vi deg. Velkommen til hjemmekokklauget. Nå er det høysessong for elg, ettersom at det har kommet masse elg i de tusen hjem
-) Ikke en hel en selvsagt. Hartvigsen inviterte som sedvanlig til påsketur til Stavtjørn – ett av mange fjellstrøk uten snø men som til tross for dette oser av påskestemning og forventningsfulle voksne og barn
Ellers ble det som jeg hadde lovet meg selv både en styrke- og en kondisjonsøkt etter jobb i dag. Ønsker du noe annet (eller mer) enn poteter kan du erstatte eller tilsette mosen med andre grønnsaker og rotfrukter
Jeg er derfor spent på å høre tilbakemeldinger fra dere som prøver denne. Elgkjøtt er vel ikke så vanlig på menyer i India, for å si det mer korrekt så har jeg aldri sett det på restauranter
La kjøttet få romtemperatur før det skal tilberedes. Om du ikke får tak i entrecote kan du selvsagt også bruke indre- eller ytrefilét, men mitt favorittstykke er entrecoten
½ ts persille-krydder. Dette er en fin mengde til en familie med to voksne og to små barn. Dampende deilig kjøttsuppe med smaksrike kjøttboller av elgkjøtt
Krydre elgbiffene og brun dem pent på begge sider i stekepanne. 1 time til de er gjennomstekt. 800 g ytrefilet av elg , skåret i biffer. 2 ss margarin til steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.