FEST ELG...
matgladilavkarbo
matgladilavkarbo
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift på Elisabeth`s Festelghakk
  • (til 4 personer)
  • 800 g gjerne grovhakket kjøttdeig av elg
  • 3 gulrøtter i terninger
  • 4 champignon i skiver
  • 6 ss viltfond
  • 1 ts timian
  • 1 ts rosmarin
  • godt med kvernet pepper
  • 3 ts salt
  • 2 dl fløte
  •  
  • Oppskrift på søtpotetmos
  • (til 4 personer)
  • 4 medium søtpotet
  • 50 g setersmør, mer eller mindre etter som om hva du liker, smak til.
  • 1 1/2 ts salt
  • Kjør til myk mos med stavmikseren.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.