I dag har jeg laget pasta med noen baconterninger, spinatog en god saus med blåmuggost. Legg spinaten i stekepannen sammen med løken og vend på spinaten så faller den raskt sammen
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Topp med spicy kyllingfiletogbacon. Denne smakfulle retten har kyllingfiletmed sprøe sesamfrø, søt paprika, et hint av karri og små aha opplevelser av lakrisaktige fennikelfrø
Tagliatelle, eller annen pasta. Topp med sprøstekt baconog et dryss revet parmasan. Bland inn i sausen når den har kokt opp, og smak til med salt, pepper og litt løkpulver
♦ Skjær opp osteskiver og legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. ♦ Snurr baconet rundt filéten og gjør klar til steking
Deretter var det bare å surre medbacon, feste baconetog pepre. Litt hvile, og klar til servering. KyllingfiletPestoBaconPepperKyllingfiletene ble tørket med tørkepapir
Og i dag skal en kyllingfilet få æren av å bli innbakt. Jeg finhakket en halv løk, hadde det oppi en kjele med oliven olje(ikke virgin), og deretter fylte jeg hele kjelen medspinat
Del hver kyllingfilet på langs i fire biter. Krydre kyllingen lett på begge sider med salt og pepper. Blir sausen for tykk kan du spe med litt melk eller ha i mer fløte
Kok ris og asparges/brokkoli, steik sjampinjong. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg i ildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.