Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Smak til med salt og pepper, evt. Ha litt olje i en stekepanne på medium varme. De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelkogRedCurry Paste, som du nå får på alle butikker
Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på medcurry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrettmedkokosmelkens litt søte ettersmak
Skjær kyllingen i strimler og ha den i en stor gryte, stek med litt olje. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
*Rør inn boksen medkokosmelk, la det koke på medium varme i noen minutter. Retten serveres egentlig med jasminris og uten brokkoli, men jeg synes det er så godt med brokkoli til, så bruker ha det oppi retten
Den kan også lages med green curry paste. Smak til med salt og pepper. Server med ris. Tilsett kokosmelk. Fres den finhakka løken ogcurry pasten et par minutter i litt olje
Jukseris med litt salt og pepper (revet blomkål). Kok opp, tilsett kyllingog paprika. Fres currypastaog olje/coccosa i gryta, ha i kokkosmelk, fiskesaus og sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.